Een lening zonder onderpand tot maximaal $ 20.000 in Amerika, bekijk direct alle opties

Sharing is caring!

Ongedekte leningen, een van de beste manieren om geld te lenen voor vrijwel elk gebruik, zijn binnen een paar klikken van een muis. Met een lening bedragen tot $ 20.000 en meerdere kredietverstrekkers concurreren voor uw bedrijf het krijgen van een handtekening lening is haalbaar.

Liquiditeit van Amerikanen is afgenomen in de laatste jaren

Een aantal Amerikanen levend looncheque aan looncheque was sterk toegenomen tijdens de laatste recessie. Mochten er onverwachte omstandigheden in uw leven komen, zoals een autopech of een familiedoodsituatie, dan kan er een situatie ontstaan waarin extra geld nodig is.

In een turbulente economie zoals die vandaag de dag is, zouden er maar heel weinig mensen het risico lopen om hun voertuig of zelfs een huis als onderpand voor een lening te gebruiken. Daarom is de beste optie om geld in te zamelen door middel van ongedekte leningen, meestal aangeduid als handtekeningleningen.

Bij een persoonlijke lening wordt vrijwel altijd gekeken naar je kredietwaardigheid

Een persoonlijke of handtekeninglening is een soort lening die vereist dat potentiƫle kredietverstrekkers toegang krijgen tot uw kredietbureaugegevens om uw kredietwaardigheid te controleren voordat er een goedkeuringsbesluit wordt genomen. Voor ondertekende leningen is geen enkele vorm van onderpand nodig.

U kunt tot $20.000 lenen zonder dat u aan de kredietverstrekker hoeft uit te leggen waar het geleende geld zal worden uitgegeven. Het geeft een lener een grote vrijheid om de opbrengst van de lening te gebruiken, of het nu gaat om medische rekeningen, reparaties aan het huis, of een reservefonds voor een “regenachtige dag”.

Een ongedekte lening ter waarde van $ 10.000

Terwijl voor mensen met bovengemiddelde kredietscores die een handtekeninglening krijgen een eenvoudige taak is, lijkt het voor mensen met kredietbeperkingen in hun dossier misschien niet zo gemakkelijk.

Maak gebruik van een mede ondertekenaar

Optie van het toevoegen van een mede-ondertekenaar is een geweldig hulpmiddel, waardoor zelfs slechte kredietnemers toegang krijgen tot hogere lening bedragen en gunstigere rentetarieven. Een oude vriend of een familielid met een goed krediet is de beste kandidaat om medeondertekenaar te zijn. Hoewel het lijkt misschien een kwestie van eenvoudig papierwerk, neemt een medeondertekenaar de verantwoordelijkheid van het overnemen van de lening betalingen in het geval dat de belangrijkste lener niet betaalt.

Een gezamenlijk aanvraag

Mocht u getrouwd zijn, is het raadzaam om een gezamenlijke aanvraag voor een lening te doen, omdat beide inkomens zullen worden beschouwd als een basis voor de terugbetaling van de lening, waardoor het nemen van grotere leningen met betere tarieven. Goede kredietnemers kunnen gemakkelijk in aanmerking komen voor leningen zo hoog als $ 20.000 met lage tarieven en langere termijnen.

Je mag de persoonlijke lening vrij besteden

Het is ongebruikelijk dat handtekeningleningen voor autoleningen en hypotheken u de vrijheid geven om geld uit te geven zoals u dat wilt – zonder enige beperking. Geld kan worden gebruikt voor onderwijskosten, het opknappen van een huis, het kopen van een auto of zelfs het nemen van een vakantie. Kredietverstrekkers vragen u niet naar de redenen voor het aangaan van de lening.

Actuele lening aanbod voor passende rentetarieven

Terwijl de kredietverstrekkers u kunnen pre kwalificeren voor een behoorlijk bedrag aan geld, moet u alleen lenen wat nodig is en kan worden terugbetaald zonder uw budget uit te breiden. Dit geldt voor zowel gegarandeerde als ongedekte persoonlijke leningen.

Als u de lening eerder kunt afbetalen, kan het u wat dollars aan rentekosten besparen, omdat er maandelijks rente op een handtekening lening wordt opgebouwd over het resterende saldo van de lening. Typische leningen hebben een looptijd van twee tot zes jaar.

Is een ongedekte lening goedkoop of niet?

U hoeft niet in een auto te springen en een reisje naar de bank te maken – het vinden van een lening is binnen handbereik. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Gevestigde online geldschieters kunnen een groter bod uitbrengen dan de kredietinstellingen op het gebied van de aantrekkelijkheid van de voorwaarden en tarieven. Het besteden van enige tijd om een zoektocht van kredietverstrekkers online uit te voeren kan u helpen om veel te besparen op de kosten van het lenen.

Met elke aanvraag online gemaakt voor een handtekening lening die u krediet wordt gecontroleerd door een potentiƫle kredietverstrekker. Een groot aantal onderzoeken binnen een korte periode van tijd kan uw kredietscore tijdelijk verlagen, en van invloed zijn op uw vermogen om een lening veilig te stellen. Online aanvragen zijn echter geweldig omdat ze de wachttijd elimineren, wat zo gebruikelijk is bij traditionele bankleningen, en u helpen om goedkeuring te krijgen in termen van uren, niet dagen of weken.

shares