telefoons vergelijken op festival

Je Smartphone Op Festivals, Een Paar Handige Tips Om Veilig Met Je Mobiele Telefoon Om Te Gaan Op Een Druk Feest

Sharing is caring!

Het festivalseizoen 2019 is open en van Rock am Ring tot de Melt zijn er weer veel grote en kleine muziekfestivals, waarop behoorlijk gevierd en gedanst wordt. De smartphone moet natuurlijk altijd aanwezig zijn, want de volgende momentopname wacht al voor het hoofdpodium. Zodat uw mobiel bestand is tegen de ontberingen van een festival, hebben we zes tips voor u samengevat, wilt u toch al graag een goede telefoon voor het festival vinden? Kijk dan eens naar de iPhone 8 met abonnement.

Twee Telefoons Voor Op Een Festival, Waar Moet Je Op Letten

Op een festival zijn er maar twee weer varianten: Storm laag met regen en modder of broeierige hitte. Beide kunnen op je smartphone knabbelen. Zodat uw mobiele telefoon voldoet aan de eisen van een festival en u zich zorgen hoeft te maken dat u het volgende optreden niet mist, hebben we zes waardevolle tips voor u samengevat. Hier vindt je alle antwoorden over telefoons op een festival, als uw smartphone in het water is gevallen. Je kunt veel info krijgen over hoesjes en accessoires op vergelijk-mobiele-telefoon.nl/iPhone 8 abonnement vergelijken

Gebruik Een Hoesje Voor Stof En Water

Heel belangrijk, niet alleen in het dagelijks leven, mobiele telefoon gevallen. Ze beschermen uw telefoon niet alleen tegen vallen, maar ook tegen binnendringend stof en water.

  • Hoesjes zijn niet alleen voor de achterkant van de smartphone, maar ook volledig, want het is absoluut niet mogelijk om stof en water binnen te dringen. Perfect voor een weekendje dansen en tuimelen in de regen of felle zon.
  • Is er water in de mobiele telefoon gevallen? Zorg er dan voor dat je je telefoon snel kunt drogen of neem een hoes die waterdicht is.

Probeer Je Telefoon Aan Een Keycord Te Hangen Om Je Nek

Met een keycord om je nek, heb je je handen vrij voor belangrijke dingen. Om ervoor te zorgen dat uw mobiele telefoon niet onafhankelijk wordt of zelfs wordt gestolen, raden we aan om de smartphone dicht bij het lichaam te dragen. Omdat apparaten nu erg groot zijn, is de broekzak niet geschikt omdat deze snel kan uitvallen. Een keycord of een buiktas voor smartphones, zoals ze ook zijn om te joggen, zijn een grote hulp en je hebt geen extra tas nodig.

Laat Je Telefoon Niet Te Warm Worden Op Een Festival

De grootste vijand van een smartphone is hitte. Op festivals zijn er maar een paar manieren om een coole mobiele telefoon te bieden. Noch op het lichaam, noch in de verwarmde tent voelt het apparaat bijzonder goed aan.

  • Let Op: houd het niet vast aan een CoolPak wanneer deze is opgewarmd. Het temperatuurverschil kan de dood van uw smartphone betekenen, omdat zowel de batterij als de processor geen hoge temperatuurverschillen aankan. Beter zijn ge├»soleerde zakken die niet te veel opwarmen.

Een Belangrijk Punt Om Op Te Letten

Bovendien moet u op de volgende instellingen op uw telefoon letten: houd uw smartphone in principe in de batterijbesparende modus. Sluit zoveel mogelijk apps en gebruik de telefoon alleen als je hem echt nodig hebt. Alles dat veel kracht vereist, het apparaat neemt enorm toe en het warmt op. Games met hoge resolutie moeten worden vermeden bij hogere temperaturen, evenals bij het opnemen van video’s. Zodra de smartphone symptomen van overbelasting vertoont, moet u deze uitschakelen. Deze omvatten een schokkerig scherm, vertraagde reacties en een zwart scherm.

shares