Verschillende telefoonhoesjes die schade berokkenen in plaats van beschermen

Sharing is caring!

Dit artikel helpt u bij het kiezen van de juiste telefoon hoes en je niet eindigen ruïneren van uw geprijsde bezit en vergelijking tussen siliconen mobiele hoesjes en polycarbonaat mobiele gevallen.

We willen allemaal onze telefoons beschermen en we doen allerlei capriolen om ervoor te zorgen dat onze baby veilig en beveiligd blijft. De markt wordt overspoeld met een heleboel producten, variërend van screenguards, gorillaglas, hitte geknoeid glas, bumpers, designer telefoonhoesjes van polycarbonaat plastic, siliconenhoesjes, transparante hoesjes en wat niet!

Waarom kan een hoesje gevaarlijk zijn voor mijn smartphone?

Maar wist u dat het kiezen van het verkeerde product uw telefoon kan beschadigen? De grootste vijand van onze telefoons is de warmte die het produceert. Bewerkers en de batterijen in onze telefoon hebben de neiging om op te warmen tijdens het gebruik en het opladen. Hoe ouder de telefoon wordt, hoe meer is de neiging tot opwarmen.

Geen afvoering van de warme lucht

Door het gebruik van de verkeerde telefoonhoesjes wordt de warmte die door de processor wordt opgewekt niet snel genoeg afgevoerd en leidt dit tot oververhitting. Dit kan leiden tot permanente verkleuring van het scherm of zelfs het smelten van kleine onderdelen op de printplaat. In principe kan uw telefoon behoorlijk geschroefd worden door de extra warmte.

Plastic hoesjes zorgen wel voor een goede luchtafvoer

Wij raden het gebruik van plastic telefoonhoesjes aan, die een kleine ruimte tussen de telefoon en de hoes laten. Deze kleine spleet fungeert niet alleen als luchtkussen tijdens een val, maar zorgt er ook voor dat er voldoende luchtcirculatie is voor de warmteafvoer.

Er zijn veel designer-iphone hoesjes gemaakt van polycarbonaat plastic online beschikbaar. Deze zijn niet erg stevig en misschien niet in staat om een grote val te nemen, maar ze zijn goed genoeg voor dagelijks gebruik en kleine valpartijen, krassen en stoten.

Laat siliconen hoesjes liggen

Siliconenhoesjes zijn het slechtst om te gebruiken omdat ze de telefoon van alle kanten bedekken en de warmte niet laten ontsnappen.  Deze bieden echter een betere bescherming tegen vallen op harde oppervlakken. Als u gebruik maakt van een siliconen hoes raden wij u aan om het geval tijdens het opladen van de telefoon te verwijderen.

Wij hopen dat dit artikel u helpt bij het kiezen van de juiste telefoon geval en u niet uiteindelijk verpest uw geprijsde bezit.

shares